Hoi!

Op de een of andere manier ben je op mijn blog beland. Dat kan meerdere dingen betekenen. Wellicht ben je gewoon verdwaald en denk je: wat doe ik hier, zoals ik dat ook vaak denk tijdens mijn werk. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het leuk vindt om de avonturen die ik als koerier meemaak te lezen. In het laatste geval doet het me deugd dat je hier terecht bent gekomen.

Ik ben Sjaak van Haaster, historicus, Ruslandkenner en werkzaam als koerier en tekstschrijver. Deze twee totaal verschillende professies probeer ik door middel van dit blog samen te brengen. Met enige regelmaat zal hier een nieuw stuk verschijnen over werk, autorijden, geschiedenis, mooie en minder mooie mensen en wat niet al meer dat mij bezighoudt, soms allemaal gecombineerd in een post. Lees het als je zin hebt. Je bevindingen, van welke aard dan ook, zijn van harte welkom.

Mocht je zelf ergens een tekst voor zoeken, dan mag je me altijd benaderen. Ik zal dan proberen iets zinnigs voor je op papier of scherm te zetten.

Veel leesplezier!

Sjaak